News

Gwendolyn Masin in Nederland met Vier Concerten in 2018/2019

Gwendolyn Masin, geroemd om haar technische superieure, verfijnde, intensieve en contrastrijke expressie, komt terug naar Nederland! Lees meer over de tournee en kaartverkoop.

De Nederlandse topmusicus toerde de laatste decennia over de hele wereld. Ze soleerde bij de grote orkesten, heeft een eigen festival en bestiert een professor-zetel aan het Conservatorium van Geneve. In oktober zet Gwendolyn Masin opnieuw voet op Nederlandse bodem en geeft vier concerten in exclusieve concertzalen. Gwendolyn Masin brengt een programma met werken van haar CD ORIGIN. Deze veelvuldig bejubelde CD bevat fraaie arrangementen van klassieke en volksmuziek. Onder meer werken van Bartók, Bloch, Ravel en Sarasate brengt de topvioliste ten gehore tijdens haar tour door Nederland.

Masin brengt dit virtuoze vioolprogramma samen met Nederlands toptalent. 'Ik vind het belangrijk dat jonge musici een kans krijgen om op het podium te staan en speelervaring op te doen. Het is een prachtig programma, dat ik met veel plezier met hen ga instuderen.'

In Nederland geeft Gwendolyn vier exclusieve concerten:
>kaarten voor 20 oktober: Hillegondakerk, Rotterdam
>kaarten voor 7 januari: Theater Junushoff, Wageningen
>kaarten voor 18 januari: De Brug, Reeuwijk
>kaarten voor 10 maart: Schouwburg Cuijk